Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kenarında oturmak

Rüyada mezar kenarında oturmak

Rüyada mezar kenarında oturmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir ömür olacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar kenarında oturmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, elinin darda kalmayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kenarında oturmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Rüyada göl kenarında oturmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada çay kenarında oturmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine inanılır.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yol kenarında oturmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments