Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda oturduğunu görmek

Rüyada mezarda oturduğunu görmek

Rüyada mezarda oturduğunu görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada mezarda oturduğunu gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Rüyada mezar başında oturmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Rüyada mezar taşında oturmak eldeki imkanların giderek azalacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kenarında oturmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, işinde verimsiz olacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üzerine oturmak sevincinin üzüntüye döneceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde oturmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşına oturmak müjdeli haberler alınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments