Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın üstüne uzanmak

Rüyada toprağın üstüne uzanmak

Rüyada toprağın üstüne uzanmak işinin başından ayrılmayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet eder.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak mutlu ve keyifli hissedeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstüne uzanmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak düşünmeden adımlar atayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada toprağa uzanmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, hayırlı işe delalettir.

Rüyada toprakta uzanmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, büyük borçların altında ezileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada toprak üzerine uzanmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına inanılır.

Rüyada toprağın üstüne oturmak sorunların tek kalemde silineceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne toprak atmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments