Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının sırtına binmek

Rüyada kadının sırtına binmek

Rüyada kadının sırtına binmek fedakârlıklar yapacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının sırtına binmek gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada bir kadının sırtına binmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kadın sırtına binmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kadının sırtına binmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin sırtına binmek kazancının eksilmeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtına binmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, işlerinin duracağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin sırtına binmek dünya malı elde edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sırtına binmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sırtına binmek yağmur yağmamasına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments