Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, büyük problemler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek renk ve eğlence geleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine yorulur.

Rüyada suyun üstünde çiçek görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstünü açmak memur ise terfi edeceğine, sevdiği insana kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalettir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak kar sağlayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments