Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı açık mezar görmek

Rüyada ağzı açık mezar görmek

Rüyada ağzı açık mezar görmek çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzı açık mezar gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada ağzı açık mezar görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzı açık görmek sevilip sayılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ağzı açık uyumak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ona yardımcı olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada ağzı açık makas görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada ağzı açık balık görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzı açık çanta görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzı açık bavul görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada ağzı açık valiz görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments