Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı öpmek

Rüyada mezarı öpmek

Rüyada mezarı öpmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi, bağlantılarınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik gelişmeler olabilir.

Rüyada mezar öpmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada mezar toprağı öpmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarı öpmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşını öpmek kafasının sakinleşeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Rüyada mezar taşı öpmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Rüyada bacaktan öpmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, onları okula göndereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü ayağı öpmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek hacetinizin giderilmesine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments