Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar öpmek

Rüyada mezar öpmek

Rüyada mezar öpmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar öpmek gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada mezar öpmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerinin günden güne azalacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı öpmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Rüyada mezar taşını öpmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarı öpmek boş yere korku duyulacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına yorulur.

Rüyada mezar toprağı öpmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğeni öpmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşu öpmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis öpmek yokluk çekeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments