Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üzerinden geçmek

Rüyada mezar üzerinden geçmek

Rüyada mezar üzerinden geçmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, derdin sona ereceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, rahat yüzü göreceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada mezar üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada mezarlık önünden geçmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın yanından geçmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üzerinden geçmek süzüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada mezarlık yanından geçmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla mezarlıktan geçmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mezar içinden geçmek gelişim içine girileceğine, güzel bir haber almaya, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments