Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda canlı görmek

Rüyada mezarda canlı görmek

Rüyada mezarda canlı görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ihanete uğrayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada mezarda canlı gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini mezarda canlı görmek gururlu bir hayat süreceğine, her zaman hürmet göreceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı birini mezara koymak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Rüyada canlı mezara koymak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan canlı çıkarmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara canlı girmek bir akrabadan hata görüleceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Rüyada mezarda canlı görmek kazancının düşeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada canlı mezara girmek hayattan her istediğini alacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments