Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın ısırdığını görmek

Rüyada aslanın ısırdığını görmek

Rüyada aslanın ısırdığını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet eder.

Rüyada aslanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada aslan ısırdığını görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendisini korumaya alacağına alamet eder.

Rüyada aslan ısırmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet eder.

Rüyada aslanın ısırdığını görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada aslanın elini ısırdığını görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, nitelik ve farklılık geleceğine yorulur.

Rüyada kardeşini ısırmak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, maneviyata yöneleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın kendini ısırdığını görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments