Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ısırdığını görmek

Rüyada aslan ısırdığını görmek

Rüyada aslan ısırdığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yüksek diploma alacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Rüyada aslan ısırdığını gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir.

Rüyada aslan ısırmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslanın elini ısırdığını görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kazançlı bir adım atılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada aslan ısırdığını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Rüyada aslanın ısırdığını görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin çocuğu ısırdığını görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölü ısırmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yılan ısırmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin köpeği ısırdığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gldn

Rüyamda üç kız kardeşimle yokustan aşağı iniyoruz ve aslan yanımızdan geçiyor ve o sırada ablama bu beni sevmiyor gibi bişey söyledim sonra aslan arkadan saçımı yakaladı ablam kardeşim beni görmedi onlara bağırmaya çalıdıyorum sesim çıkmıyor o sırada bağırarak korkarak uyandım yorumlarsanız çok teşekkür ederim