Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın kendini ısırdığını görmek

Rüyada atın kendini ısırdığını görmek

Rüyada atın kendini ısırdığını görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sorunsuz geçeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yeni kişilerle tanışacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet eder.

Rüyada atın kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada atın elini ısırdığını görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, aylık gelirinin artacağına rivayet eder.

Rüyada atın kendini ısırdığını görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret eder.

Rüyada atın ısırdığını görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada at ısırdığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada at ısırmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, maddi zarara gireceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada farelerin ısırdığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, ruhen güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada birini köpek ısırdığını görmek malının, parasının ve makamının artacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments