Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ısırmak

Rüyada aslan ısırmak

Rüyada aslan ısırmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, mallarının eksileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan ısırmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada aslan ısırdığını görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada aslan ısırmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanın elini ısırdığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın ısırdığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu ısırmak üzerindeki yükten kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin çocuğu ısırdığını görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini ısırmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalettir.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments