Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak sorumluluk alacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin sonlanacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, işlerinin iyi gideceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, borçların biteceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak kalp kırıklığına neden olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada küs komşuyla konuşmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla konuşmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments