Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişilerle konuşmak

Rüyada ölmüş kişilerle konuşmak

Rüyada ölmüş kişilerle konuşmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişilerle konuşmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet eder.

Rüyada ölü kişiyle konuşmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments