Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğumuz biriyle konuşmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada küsle konuşmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küstüğü biriyle konuşmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevgi Bilecik

Hayırlı günler, dün gece rüyamda kendisiyle küs olduğum ve birdaha konuşmayı düşünmediğim birisiyle konuştuğumu gördüm. Aramız düzelmiş gibiydi. Yanıma oturdu ve samimi bir şekilde elimi sıkıca tuttu. Bende mutlu oluyorum tekrar konuştuğumuz için. Birde aynı gece benim yeni tanıdığım ve bana yardımcı olan birisini gördüm kendisi beni biryerde bekliyor bende onun Arabasıyla yanına gidiyorum normal de ilk bindiğimde araba farklı markayken onun yanına gittiğimde farklı oluyor giderken aracı bir taş yığınına çarpıyorum fakat indiğimde araçta hasar olmuyor.