Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda dua ettiğini görmek

Rüyada mezarda dua ettiğini görmek

Rüyada mezarda dua ettiğini görmek çoluk çocuğa karışacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, terfi alacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda dua ettiğini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada mezarlikta dua ettiğini görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada mezarda dua ettiğini görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada mezar başında dua etmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalettir.

Rüyada evliya mezarında dua etmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara dua okumak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir mezarda dua etmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments