Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek

Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek

Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ruhsal korkularından da arınacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua ederken gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek işlerinin hafifleyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, başarılarının takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada kocasını dua ederken görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, zinde kalacağına işaret eder.

Rüyada anneyi dua ederken görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini dua ederken görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dua ederek uyanmak insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalettir.

Rüyada eşini dua ederken görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini dua ederken görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, paraya ve mala kavuşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Rüyada dua ederek uçmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments