Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe taş atmak

Rüyada bir erkeğe taş atmak

Rüyada bir erkeğe taş atmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hastalıklarının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe taş atmak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Rüyada bir erkeğe taş atmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, planlı ve programlı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada baykuşa taş atmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada düşmanına taş atmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, kavgaların biteceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara taş atmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birilerine taş atmak vefakar bir insan olunacağına, onları tebrik edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada insanlara taş atmak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya taş atmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göle taş atmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments