Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara su dolmak

Rüyada mezara su dolmak

Rüyada mezara su dolmak hasret çekenlerin kavuşacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara su dolmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Rüyada mezara su dolmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıktan su doldurmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada mezar doldurmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin suyla dolduğunu görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Rüyada çantaya su doldurmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, birçok ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su doldururken görmek ticaret sektörüne atılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere rivayet eder.

Rüyada havuzu suyla doldurmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments