Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin suyla dolduğunu görmek

Rüyada evin suyla dolduğunu görmek

Rüyada evin suyla dolduğunu görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada evin suyla dolduğunu gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Rüyada evin su dolduğunu görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Rüyada evin suyla dolduğunu görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içine su dolduğunu görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada damacanaya su doldurmak az çalışarak çok gezeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaba su doldurmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada pet şişeye su doldurmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada tuvaletten su doldurmak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada su doldurmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments