Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar doldurmak

Rüyada mezar doldurmak

Rüyada mezar doldurmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, gücünün azalacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar doldurmak gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Rüyada mezarlıktan su doldurmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara su dolmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada mezar doldurmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarap doldurmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin dolduğunu görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada çuvala kum doldurmak kısmetlerinin kapanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada yastık doldurmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölden su doldurmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments