Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su doldururken görmek

Rüyada su doldururken görmek

Rüyada su doldururken görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hayatını ailesine adayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işarettir.

Rüyada su doldururken gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, geleceğine bakacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine işarettir.

Rüyada çuvala su doldurmak aşama kaydedeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada şişeye su doldurmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada küveti su doldurmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işarettir.

Rüyada musluktan su doldurmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada evin içine su dolduğunu görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bardaklara su doldurmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan su doldurmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments