Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gül bırakmak

Rüyada mezara gül bırakmak

Rüyada mezara gül bırakmak âlim kimselerden feyz alacağına, hatalarını fark edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, gönlünce bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara gül bırakmak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada mezara gül bırakmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara çiçek bırakmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada mezarda beyaz gül görmek başka işler deneyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, beğenilen işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada mezara gül koymak işinden ve parasından olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, karlı işler alacağına yorulur.

Rüyada mezarda gül görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada mezara gül dikmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi kayıpların olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan gül toplamak rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kırmızı gül görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments