Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan gül toplamak

Rüyada mezarlıktan gül toplamak

Rüyada mezarlıktan gül toplamak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hem dua alacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada mezarlıktan gül toplamak gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Rüyada mezarlıktan gül toplamak hatalarını düzelteceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden gül toplamak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi gül toplamak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı gül toplamak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada renkli gül toplamak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine rivayet eder.

Rüyada mor gül toplamak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada pembe gül topladığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yeni iş teklifleri alacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments