Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda beyaz gül görmek

Rüyada mezarda beyaz gül görmek

Rüyada mezarda beyaz gül görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatını yoluna koymaya, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, parasını dikkatli harcayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda beyaz gül gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada mezarda beyaz gül görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstünde gül görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gül bırakmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, dinini yaşayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gül dikmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada mezara gül atmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara gül koymak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada mezarın üstünde gül görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada mezarda kırmızı gül görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments