Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gül dikmek

Rüyada mezara gül dikmek

Rüyada mezara gül dikmek Tövbe Edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, adını herkese duyuracağına, onun yolundan ayrılmayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mezara gül dikmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada mezara gül dikmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa gül dikmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada toprağa gül dikmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet eder.

Rüyada gül fidanı dikmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada bahçeye gül dikmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, yoğun duygular yaşayacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gül dikmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, umutlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül ağacı dikmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments