Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda gül görmek

Rüyada mezarda gül görmek

Rüyada mezarda gül görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezarda gül gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada mezarlığa gül dikmek ün salacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda kırmızı gül görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara gül atmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta gül görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda gül görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üzerinde gül görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işinden ekmeğinden olacağına, aile hayatının hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üzerinde gül görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezara gül bırakmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, çok uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments