Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri aldığını görmek

Rüyada mezar yeri aldığını görmek

Rüyada mezar yeri aldığını görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bir sınavdan geçileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalettir.

Rüyada mezar yeri aldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada mezar yeri aldığını görmek deşarj olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet eder.

Rüyada yer altina inmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar aldığını görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, üzücü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada mezarın yerinin değiştiğini görmek geçmişini arkada bırakacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yerinin değiştiğini görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar yeri açmak insanlarla arasının iyi olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yerini değiştirmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments