Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın yerini değiştirmek

Rüyada mezarın yerini değiştirmek

Rüyada mezarın yerini değiştirmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Rüyada mezar yeri değiştirmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada mezarın yerinin değiştiğini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın yerini değiştirmek zorluklarının biteceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yerinin değiştiğini görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada evin eşyalarının yerlerini değiştirmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kapının yerini değiştirmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments