Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar aldığını görmek

Rüyada mezar aldığını görmek

Rüyada mezar aldığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar aldığını gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Rüyada mezar yeri aldığını görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalettir.

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar aldığını görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, malına gelecek zarara rivayet etmektedir.

Rüyada kedi satın aldığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgili aldatılmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

Rüyada erkek tarafından aldatıldığını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç aldığını görmek sevindirici şeyler duymaya, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments