Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri açmak

Rüyada mezar yeri açmak

Rüyada mezar yeri açmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, planlarının bozulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada mezar yeri açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Rüyada mezar yeri açmak iyi geçiminin biteceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, aylık gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarla bir yeri açmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada tıkanan bir yeri açmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı açmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin mezarını açmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, çocuk sahibi olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada mezarları açmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstünü açmak elinin darlık içinde kalacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments