Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan toprak aldığını görmek

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, zararının büyük olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan toprak aldığını gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak satın aldığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ekmek bulamayacağına işarettir.

Rüyada mezar toprağı ellemek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada boş mezara toprak atmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet eder.

Rüyada mezara toprak attığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Rüyada mezar toprağı görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments