Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin etrafının yandığını görmek

Rüyada evin etrafının yandığını görmek

Rüyada evin etrafının yandığını görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, lüksünün artacağına işaret eder.

Rüyada evin etrafının yandığını gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada evin etrafının yandığını görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kazançlı işler yapılacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada etrafın yandığını görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada evin etrafında köpek görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, her gün daha fazla dolacağına işarettir.

Rüyada evin etrafında yılan görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada evin etrafında asker görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafında çamur görmek daha çok çalışılacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin etrafında su görmek ön plana çıkacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin etrafını süpürmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments