Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun yandığını görmek

Rüyada telefonun yandığını görmek

Rüyada telefonun yandığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulur.

Rüyada telefonun yandığını gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada telefonun yandığını görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada telefonunun yandığını görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, haksızlıklara uğranılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sorunlar altında ezileceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına rivayet eder.

Rüyada kişinin yandığını görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada düşmanının evinin yandığını görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünün yandığını görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada eşinin ateşte yandığını görmek kişinin bundan zarar göreceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments