Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye basmak

Rüyada türbeye basmak

Rüyada türbeye basmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, ticaret ehli kimse olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada türbeye basmak gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Rüyada türbeye basmak kazanç kapılarının açılacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Rüyada türbeye çıkmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalettir.

Rüyada türbeye mum yakmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yeni kapılar açılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada türbeye para atmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeyi ziyaret etmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, adını kirleteceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada türbede bulunmak sağlık ve hayır getireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına delalettir.

Rüyada türbede görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, dertlerinin artacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments