Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek türbesi görmek

Rüyada bebek türbesi görmek

Rüyada bebek türbesi görmek idealist davranacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, rahat bir hayata başlayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek türbesi gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Rüyada bebek türbesi görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet eder.

Rüyada türbede bebek görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada türbe namaz kılmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbe aramak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada cami türbe görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada türbede su görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada türbe temizlemek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bir türbede dua etmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments