Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyemi görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıtmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına inanılır.

Rüyada yeşil düğün davetiyesi görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, işlerin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının düğün davetiyesini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kazançta zarar edeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi vermek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments