Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta gül görmek

Rüyada mezarlıkta gül görmek

Rüyada mezarlıkta gül görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta gül gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada mezara gül dikmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada mezara gül bırakmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde gül görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize işarettir.

Rüyada mezarlıkta kırmızı gül görmek ünleneceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üzerinde gül görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Rüyada mezarda beyaz gül görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada mezarın üstünde gül görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, zararların günden güne artacağına, vaaz ve nasihate işaret eder.

Rüyada mezarlığa gül dikmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments