Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğün taşını düşmüş görmek

Rüyada yüzüğün taşını düşmüş görmek

Rüyada yüzüğün taşını düşmüş görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, zorlukları aşacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, lüksünün artacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada yüzüğün taşını düşmüş gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yüzük taşı düşürmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşları düşmüş yüzük görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taşı düşmüş yüzük görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, insanların afiyet bulacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğün taşlarının düştüğünü görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, umutlarının çoğalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğünün taşının düştüğünü görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, merdiven atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük taşının düştüğünü görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments