Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşında bayrak görmek

Rüyada mezar taşında bayrak görmek

Rüyada mezar taşında bayrak görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşında bayrak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işarettir.

Rüyada mezarda bayrak görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada türk bayraklı mezar görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta bayrak görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Rüyada mezara bayrak asmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kurulu düzeni olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işarettir.

Rüyada mezarın taşındığını görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments