Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın taşındığını görmek

Rüyada mezarın taşındığını görmek

Rüyada mezarın taşındığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kötü haberler alacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet eder.

Rüyada mezarın taşındığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Rüyada mezar taşında ismini görmek hayatının kolaylaşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işlerin çığırından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşında isim görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada mezar taşında arapça yazı görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşında tarih görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşında oturmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Rüyada mezar taşında yazı görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşında adını görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments