Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda bayrak görmek

Rüyada mezarda bayrak görmek

Rüyada mezarda bayrak görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, duymadığı sözleri duyacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda bayrak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Rüyada mezarda bayrak görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada türk bayraklı mezar görmek mutlu olacağınıza, gönülsüzce bir yere gideceğinize, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada mezara bayrak asmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta bayrak görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayrağı göndere çekmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde bayrak görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, eline para geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments