Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta bayrak görmek

Rüyada mezarlıkta bayrak görmek

Rüyada mezarlıkta bayrak görmek sıkıntıların azalacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, mevlit okutacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hak yolunu tutacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta bayrak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mezar üstünde bayrak görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda bayrak görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezara bayrak asmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada türk bayraklı mezar görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta bayrak görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, terfi alacağına, aylık gelirinin artacağına inanılır.

Rüyada ay yıldız bayrak görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments