Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda altın bulmak

Rüyada mezarda altın bulmak

Rüyada mezarda altın bulmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet eder.

Rüyada mezarda altın bulmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Rüyada mezarlıkta altın bulmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hafifleyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda altın bulmak Allah’ın yolundan gideceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada mezardan altın bulmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda gömü bulmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kağıt para bulmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada mezar bulmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta bebek bulmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments