Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek başına top oynamak

Rüyada tek başına top oynamak

Rüyada tek başına top oynamak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok zor günler geçirileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tek başına top oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Rüyada tek başına top oynamak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada düğünde tek başına oynamak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sorumluluk alacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada tek başına oynamak işinin yoluna gireceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada erkeklerle top oynamak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, herkesin takdirinin toplanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments