Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ayırtmak

Rüyada mezar ayırtmak

Rüyada mezar ayırtmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına inanılır.

Rüyada mezar ayırtmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta ayı görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ayırtmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ayı görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayı izi görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada vahşi ayı görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru ayı beslemek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, elindekileri de yitireceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada ayı postu görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla ayı görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments