Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi ayı görmek

Rüyada vahşi ayı görmek

Rüyada vahşi ayı görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada vahşi ayı gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada vahşi ayı görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iş yeri sahibi olacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvanla konuşmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada vahşi hayvanla mücadele etmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulur.

Rüyada vahşi kaplan görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Rüyada vahşi kurt görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi kedi görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Rüyada vahşi hayvanlar görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments