Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve satmak

Rüyada meyve satmak

Rüyada meyve satmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada meyve satmak gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Rüyada sebze meyve satmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine rivayet eder.

Rüyada meyve sebze satmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, rızkının sonsuz olacağına işarettir.

Rüyada meyve suyu satmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada pazarda meyve satmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Rüyada meyve satmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada ev eşyalarını satmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rakipsiz hale geleceğine işarettir.

Rüyada elma satmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mont satmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments